Fri, Jun 25 | Kristiansand øvre torv

FEST PÅ TORVET 25. juni Elg, Erik Faber & Jørn Hoel! (uten faste tilviste plasser)

Elg med århundrets stemme! Hoel med noen av de mest folkekjære allsangene som vi har og vår egen Erik Faber. Bandet, Stråmenn, som backer dem kjenner du fra bl.a. "Hver gang vi møtes" på TV2. Support: Johnny Sandåker
Registreringen er lukket
FEST PÅ TORVET 25. juni Elg, Erik Faber & Jørn Hoel! (uten faste tilviste plasser)

Time & Location

Jun 25, 6:00 PM – 11:00 PM
Kristiansand øvre torv, Rådhusgata 20, 4611 Kristiansand, Norway

About the Event

ELG, best kjent som frontvokalisten i Dance With a Stranger, har over flere år bygget opp egen solokarriere, og med tiden utviklet seg til å bli en av våre mest populære artister. Hans evne til å formidle tekst og melodi med sin helt særegne vokal, ble sågar omtalt på Hver Gang Vi møtes, som «å lage kunst på TV».

ELG vant også tittelen «århundrets stemme» på TV2 i 2018. Samme året gav han ut det Norskspråklige albumet «Ei merkelig tid», som er Elg`s 7 soloalbum

ELG er en familiekjær og samfunnsengasjert artist, oppvokst i Kristiansund hvor været har en stor plass i folks hverdag. Dette gjenspeiler seg i flere av de norske tekstene på hans siste album. På scenen er han bedre enn noensinne. Det er sterke og jordnære tekster i ELGs univers noe publikum setter stor pris på.

Denne kvelden varter ELG opp med flere låter både med publikumsfavoritter fra Dance With a Stranger og hans solokariere. 

Ubarberte Jørn Hoel fra Tromsø med den hese røsten og de romantiske sangene er en viktig del av norsk pophistorie. Han har begått 13 album og en lang rekke landeplager fra "Inkululeko" (Grand Prix 2.plass i 1986) til «Jeg har en drøm» og «Ei hand å holde i» fra fra 1987, og attpåtil ble han i sin tid kåret til «Norges mest sexy mann». «Lost in the tango» er også en av disse landeplagene som like gjerne kunne blitt en internasjonal hit. Spelemannspris har han også på peishyllen.

Erik Faber har Sørlandes vakreste stemme i tillegg til å være Sørlandets vakreste mann. Han preget hitlistene på begynnelsen av 2000-tallet med hiter som: On Top of the World, Yesterday's Call, Century, Not Over og Racing (duett med Marte Wulff). Det er også hitene vi får føre denne kvelden ikledd en musikalsk drakt som vi aldri har hørt før.  

Stråmenn er kameratgjengen som tok backingbandet til et nytt nivå i norsk størrelse. Grunnlaget ble lagt på sommerturnéer med Idol, Gylne Tider og Norske Talenter i årene 2005-2008 og det satte bandet på kartet som et sterkt backingband og samtidig et orkester med identitet. Det er nettopp identiteten og grundigheten som kjennetegner Stråmenn som i disse dager er aktuelle med TV-serien ”Hver gang vi møtes” på TV2.

Stråmenn har bred erfaring som band med både norske og internasjonale artister, og trives veldig godt med slike oppgaver. Deres brede musikalske erfaring gjør dem i stand til å skape ulike musikalske uttrykk på et høyt nivå. For bandet er det viktig å beholde nerven og følelsen i låtene og ergo spille på gjenkjennelsesfaktoren hos publikum. Bland inn en god porsjon spilleglede og engasjement, og Stråmenn lover deg musikkopplevelser som skaper god stemming hos flere generasjoner.

Truls Hval – El-gitar, ak-gitar, dobro, mandolin, kor


Daniel Hovik – Keyboards, programmering, trekkspill, kor


Stian Joneid – Lead vokal/kor, ak-gitar, perkusjon


Eirik Are Andersen – El-bass/kontrabass, kor


Olav Torgeir Kopsland – El-gitar, ak-gitar, pedal steel, kor


Ole-Jakob Larsen – Trommer/perkusjon, kor

Det selges kun 200 billetter. Det selges alkohol og mat inne på området.

Det blir ikke krav om vaksinepass/hurtigtest som først planlagt.

Tickets
Pris
Antall
Total
 • Utsolgt
  Early bird
  300 kr
  +7.50 kr tjenestegebyr
  300 kr
  +7.50 kr tjenestegebyr
  0
  0 kr
 • Standard billett
  300 kr
  +7.50 kr tjenestegebyr
  300 kr
  +7.50 kr tjenestegebyr
  0
  0 kr
Total0 kr

Share This Event